Kivágta Brunit Woody Allen

2010. szeptember 09. 10:16

A rendező a francia first lady minden jelenetét kivágta készülő, Éjfél Párizsban filmjéből. Carla Brunit a Becstelen brigantykban is szereplő Lea Seydoux-ra cserélte Allen.

2010. szeptember 09. 10:16

A Bakchich nevű francia online bulvárlap információi szerint nemcsak kivágták a Carla Brunival forgatott jeleneteket Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) című romantikus vígjátékából, de már újra is forgatták Lea Seydoux-val. A César-díjas francia színésznőt Tarantino Becstelen brigantyk című filmjéből ismerhetjük.

Az eset nagy visszhangot keltett a francia sajtóban. A Voici című bulvárlap nemzetközi szégyennek nevezte az esetet. Allen korábban még azt nyilatkozta: „Olyan jól játszotta a figurát, hogy minden egyes felvett képet megmutatunk a filmben. Semmit sem vágunk ki.” A rendező állítólag várt a jelenetek újraforgatásával, amíg Bruni és Sarkozy elutazik dél-franciaországba nyaralni.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rothmüller Mortizár
2010. szeptember 10. 10:33
ez a világméretű cionista összeesküvés része!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!