Polanski Fostert és Winsletet rendezi

2010. szeptember 24. 10:31

A lengyel származású rendező Yasmina Reza és Laurence Olivier Tony-díjas színdarabját, Az öldöklés istenét adaptálja filmvászonra. A szereposztás igen meggyőző: Jodie Foster és Kate Winslet mellett Matt Dillon és Christoph Waltz is leszerződött Roman Polanski produkciójába.

2010. szeptember 24. 10:31

Roman Polanski legutóbbi, sötét hangulatú kamaradrámája, A szellemíró (The Ghost Writer) után Yasmina Reza és Laurence Olivier Tony-díjas darabját, Az öldöklés istenét (God of Carnage) adaptálja filmvászonra. A rendező már jövőre el is kezdené a forgatást, hiszen a forgatókönyvhöz már Svájcban hozzálátott. A szereposztás pedig igen impozáns: a kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster (Taxisofőr, Vádlottak, A bárányok hallgatnak) mellett a csodálatos Kate Winslet, Matt Dillon (Ütközések, Keresd a nőt!) és a zseniális Christoph Waltz (Becstelen Brigantyk) szerződött le a produkcióba.

Az öldöklés istene egy sötét humorú vígjáték, mely két házaspárt állít a középpontba. A párok azért ülnek le egymással egy vacsora erejéig, hogy megbeszéljék azt az incidenst, amiben az egyik páros fia kiverte a másik páros gyerekének a két fogát. A beszélgetés civilizáltan indul a felnőttek között, ám hamarosan elszabadul a pokol.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. szeptember 26. 18:38
Winslet mikor nézett így ki? Sztem soha. Mindenesetre a képen jól néz ki...
magnamater
2010. szeptember 26. 12:24
Polansky a benne levő gonoszságot művészien tudja kifejezni, de az ilyet nem szabad szabadon tartani, börtönben a helye, eysetleg börtönkórházban, valószínűleg kórtani eset.
sine ira et studio
2010. szeptember 26. 11:39
Lehet, túl cinikus vagyok, de én a börtönszínházat ajánlanám neki rendezésre, mert megérdemelné. Vagy, ha már megúszta, akkor süllyedjen jó mélyre, csendbe, ismeretlenségbe.
Karcsi75
2010. szeptember 24. 18:34
Nem túl öreg ez a két művésznő Polanski bácsinak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!