Woody Allen: Carla Bruni nagyszerű!

2010. szeptember 14. 10:49

A francia first lady egyik jelenetét sem vágta ki készülő filmjéből Woody Allen. A pletykák ellenére a rendező nagyon elégedett volt Bruni színészi teljesítményével.

2010. szeptember 14. 10:49

A Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) című legújabb Woody Allen-vígjátékban játszott egy kis szerepet Carla Bruni. Nemrég röppent fel a hír, hogy Sarkozynét ki kellett vágni, ráadásul le is cserélték egy másik színésznőre. Woody Allen azonban cáfolta a pletykákat a torontói filmfesztiválon: „Elégedett voltam vele. Benne van a filmben, nagyszerű. Nem egy nagy szerep, de tisztes.” Azt is elmondta, hogy valóban felvett még egy színésznőt, de másik szerepre.

Carla Bruni-Sarkozy állítólag a párizsi Rodin Múzeum egyik tárlatvezetőjét alakítja a komédiában, amely jövőre kerülhet a mozikba Adrien Brody, Kathy Bates, Owen Wilson, Marion Cotillard és Rachel McAdams főszereplésével. Allen azt is elmondta, hogy a forgatás ideje alatt Nicolas Sarkozy elnök csak egy alkalommal jelent meg, és el volt ragadtatva feleségétől.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!