Design - élj vele!

2010. október 01. 09:55

Pénteken kezdetét veszi az év dizájn szempontból legizgalmasabb eseménysorozata, a Design Hét 2010. Vásárok, bemutatók, nyílt napok, túrák és kreatív workshopok váltják egymást az elkövetkezendő 10 napban.

2010. október 01. 09:55

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Design Hét Budapest című eseménysorozatot. A szakmát és a nagyközönséget egyaránt megszólító fesztivál október 1. és 10. között vár szerte Budapesten. A 2010. évi program a design társadalmi és gazdasági hasznosságára, valamint problémamegoldó szerepére fókuszál, szlogenje: Design - élj vele!

A Design Hét Budapest részét képezi a Magyar Formatervezési Díj pályázati anyagának és nyerteseinek seregszemléje, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai előadássorozata és a kifejezetten a Design Hét Budapest alkalmából hazánkba érkező sztárdesigner, Paola Navone olasz tervező látogatása. Az eseménysorhoz hazai és külföldi partnerek sokasága csatlakozott, így számos kiállítás, konferencia, divatbemutató várja majd a téma iránt érdeklődőket.

A Design börze című kamaratárlat keretében professzionális tervezők és diákok asztalfiókban maradt, mégis izgalmas és termékképes ötleteit prototípusok formájában mutatják be. Idén is lesznek Nyitott Stúdiók, 72 üzlet, bemutatóterem és designműhely kínálja termékeit a designfesztivál 10 napja alatt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!