Elkészült Katy Perry budapesti klipje

2010. október 28. 14:41

A kaliforniai énekesnő Fireworks című videóját szeptember végén forgatták nálunk. A videóban 250 fiatal táncol együtt Katyvel, van benne szikraszórás, a Budai Vár és elcsattan egy homoszexuális csók is.

2010. október 28. 14:41

Katy Perry idén ősszel fellépett Budapesten, valamint kiválasztott 30 magyar rajongót új klipjének felvételére. A videóban mintegy 250 fiatal táncol együtt Katyvel, van benne szikraszórás keblekből, homoszexuális csók, illetve egy daganatos kisfiú a Heim Pál kórház ablakából figyeli a tűzijátékot. Az énekesnő egyébként a hétvégén ment férjhez Russell Brand brit komikushoz Indiában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
unionfirst
2010. október 30. 16:54
az a csók nagyon nem kellett volna bele, de amúgy egy ilyen klip iszonyú sok pozitív hatással lehet Budapestre, mint pl. a turizmus fellendülése országimázs, stb...
hubele
2010. október 29. 10:04
és hol a francba van az az agyon szerepeltetett katica?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!