London várja a magyar filmeseket

2010. október 13. 14:04

Kocsis Ágnes és Fliegauf Benedek egész estés moziját is bemutatják a londoni filmfesztiválon. Molnár Tünde, a MOME hallgatójának Simon vagyok című diplomafilmje pedig a rövidfilmes szekcióba kapott meghívást.

2010. október 13. 14:04

Kocsis Ágnes Pál Adrienn című filmjét Franciaország, Svájc, Lettország, Brazília, Litvánia, Lengyelország és Belgium után az angol közönség is láthatja. Nagy-Britannia legnagyobb filmes eseményén Fliegauf Benedek első angol nyelvű filmjét, a Wombot (Anyaméh) is bemutatják.
  
Az 54. londoni fesztivál Film on the Square című válogatásában is lesz magyar koprodukció, mégpedig Jerzy Skolimowski Essential Killing című, nemrég Velencében díjazott alkotása, mely a budapesti Mythberg Films részvételével készült. Molnár Tünde, a MOME hallgatójának Simon vagyok című diplomafilmje pedig a rövidfilm válogatásába kapott meghívást.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!