Budapesten járt Gaga

2010. november 08. 09:07

Látványos koncertet adott Budapesten vasárnap este Lady Gaga. A Music Television madridi díjkiosztójának gálájába élőben jelentkezett be az énekesnő a Papp László Budapest Sportarénából.

2010. november 08. 09:07

Az MTV Europe Music Awards madridi díjkiosztóján élőben lépett fel Bon Jovi, Katy Perry, Kesha, a Linkin Park, Rihanna, Shakira, a Kings of Leon és a 30 Seconds To Mars. Lady Gaga vasárnapi budapesti koncertjét megszakították a második dal után, mikor a művésznőnek átadták a díjakat a színpadon. Gaga a tévéközvetítésen keresztül köszönetet mondott rajongóinak és Budapestnek is. Az énekesnő összesen három díjat nyert az EMA-n; a legjobb szám, a legjobb női és a legjobb pop előadónak járó díjat.

Madame Tussaud nyolc panoptikuma is Lady Gagát mintázó viaszbábúval gazdagodik, a szobrokat december 9-én, kedden leplezik le. A szobrok Londonban, Amszterdamban, Berlinben, New Yorkban, Hollywoodban, Las Vegasban, Sanghajban és Hongkongban kapnak helyet. Az amerikai énekesnő viaszmásain Londonban dolgoznak, a projekt 2,4 millió dollárból valósul meg.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Kotász
2010. november 09. 09:46
Mi van Ledvai Ildikóval???
*ufó*
2010. november 09. 08:29
mér kapott diszlájkokat ??? végre a sikerei csúcsán jár itt valaki, és nem akkor, amikor már kifutóban van ez a véleményem nem gaga fanként
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!