Portfolio Points 2010

2010. november 17. 12:22

November 16-20. között nyitnak meg az őszi PortfolioPoints kiállításai: 35 tárlat Budapesten, hét pedig Pécsett várja a látogatókat. A rendezvénysorozat 2008 óta biztosít bemutatkozási lehetőséget fiatal fotósoknak, festőknek és grafikusoknak.

2010. november 17. 12:22

November 16-20. között nyitnak meg a 2010 őszi PortfolioPoints kiállításai: 35 tárlat Budapesten, hét pedig a rendezvény történetében először vidéki helyszínen, Pécsett várja a látogatókat. A hazai grafikai-művészeti szcéna legjobbjait bemutató kiállításoknak hagyományosan vendéglátósok, kézműves boltok, mozik és galériák adnak helyet. A PortfolioPoints 2008 óta biztosít bemutatkozási lehetőséget fiatal fotósoknak, festőknek és grafikusoknak. Az évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezett eseménysorozat a megszokott galériák mellett új helyszíneket is bevon.

Az őszi PortfolioPoints utolsó állomása a Grand Opening buli a West Balkánban, melynek keretén belül az összes résztvevő együtt ünnepelheti a kiállítás-sorozat kezdetét. A nagyközönséget 4 helyszínen 4 zenei stílusban, összesen 25 hazai dj/mc mozgatja meg. A nyitó buli programjához kapcsolódik a Stash, Best of 2009, animációs videó válogatás, mely Magyarországon először kerül levetítésre. 21órától tekinthető meg a nagyteremben. A Stash inspiráló összeállítás az elmúlt év vizuálisan legütősebb klipjeiből, rövidfilmjeiből, reklám- és animációs filmjeiből.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!