A Beatlest akarják az amerikaiak

2010. december 01. 10:29

Az amerikaiak leginkább a Beatles koncertjére mennének el. A gombafejűeket Michael Jackson Frank Sinatra és Mozart követi a listán.

2010. december 01. 10:29

A Vanity Fair magazin és a CBS 1137 főt kérdezett meg véletlenszerűen arról, kinek a koncertjére mennének el azok közül azok előadók közül, akiket már biztosan nem láthatnak színpadon. A válaszadók 22 százaléka a Beatles-re szavazott, húsz százalékot kapott Michael Jackson, 18-at Frank Sinatra, a negyedik pedig Wolfgang Amadeus Mozart lett 14 százalékkal.

Bosszankodási lista is készült: a legidegesítőbbnek azt tartják az amerikaiak, ha valaki lassan autózik a belső sávban. A lista második helyére az éttermi mobiltelefonás került, a harmadikra pedig a közterületi köpködés. A válaszadók negyede elég érdekesnek tartja életét ahhoz, hogy valóságshow-ként közvetítsék tévében, háromnegyedük ellenben nem.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!