Perry lenyomta Gagát

2011. január 07. 18:43

Az amerikai közönségdíj szavazásán összesen 44 kategóriában osztottak elismeréseket: nyert Johnny Depp, Katy Perry és az Alkonyat vámpír-saga harmadik része is.

2011. január 07. 18:43

A People's Choice díjat televíziós, filmes és zenei kategóriákban osztják ki: idén 75 millió szavazat érkezett Amerika-szerte. Az Alkonyat vámpírtörténet harmadik része, a Napfogyatkozás lett a közönség kedvenc filmje, ráadásul női főszereplője, Kristen Stewart lett a legkedveltebb színésznő. Johnny Depp nyerte a kategória férfi megfelelőjét, a televíziós elismeréseket a Glee, a sorozat egyik főszereplője, Jane Lynch, valamint a Doktor House és a szériában látható Lisa Edelstein kapta.

Katy Perry lett a kedvenc énekesnő - megelőzve Lady Gagát. Taylor Swift kapta a legjobb country énekesnőnek járó díjat. Összesen 44 kategóriában osztották ki a díjat a december 7-ig leadott szavazatok alapján. A 37. díjátadó ceremóniát a Los Angeles-i Nokia Színházban tartották, az est házigazdája Queen Latifah volt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!