Polanski újra forgat

2011. január 31. 09:20

A világhírű magyar származású francia írónő, Yasmina Reza Az öldöklés istene című színdarabjának filmváltozatát kezdte forgatni Párizsban Roman Polanski. A főszerepeket Kate Winslet és Jodie Foster, valamint John C. Reilly és Christoph Waltz alakítják.

2011. január 31. 09:20

Párizs egyik elővárosában, a Bry-sur-Marne-i stúdióban forgatja új filmjét Roman Polanski. A főszerepeket Kate Winslet és Jodie Foster, valamint John C. Reilly és Christoph Waltz alakítják. Az öldöklés Istene Yasmina Reza színdarabja, mely még 2009-ben elnyerte egyebek mellett a legjobb új vígjátéknak járó Laurence Olivier-díjat és a legjobb színdarabnak járó Tony-díjat is.

A darabot nálunk is bemutatták a Vígszínházban Kamondi Zoltán rendezésében, a főszereplő házaspárokat Eszenyi Enikő és Kern András, illetve Börcsök Enikő és Epres Attila játsszák. Polanski 10 hónapos svájci házi őrizete után ismét Párizsban él, ám a világ 188 országában továbbra is érvényben van ellene a nemzetközi elfogatóparancs.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Topo
2011. február 01. 22:05
Ezzel a teszetoszával szórakoztok? Méreten aluli ez.
magnamater
2011. február 01. 19:50
Undorító bűnök undorító pártfogói monják meg, mi a nem szép
Thomas Müller
2011. február 01. 12:34
Hát én láttam tőle pl. a Kilencedik kaput, elég jó volt, de nagyon sötét lelki világra vall (az ördöggel szerződnek benne gyakorlatilag). Mondjuk amit tett az életével, az is. De ez Woody Allenre is vonatkozik. Én ilyen emberekkel elvből nem dolgoznék.
magnamater
2011. február 01. 12:13
Minek oda száz trükk, ha valaki nyiltan bevallja, rokonszenvezik a pedofilokkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!