Sam Mendes rendezi az új Bond-filmet

2011. január 14. 11:44

Az Amerikai szépség Oscar-díjas brit rendezője dirigálja James Bondot a sorozat legújabb, 23. filmjében. A címszerepet Daniel Craig játssza, a film pedig 2012 novemberében kerül a mozikba.

2011. január 14. 11:44

A Metro-Goldwyn-Mayer elkerülte a teljes csődöt, így nehézségei ellenére jövőre ismét új filmben térhet vissza a mozikba James Bond. A legendás amerikai stúdió bejelentette: a 007-es brit titkos ügynök 23. kalandját 2012 novemberétől láthatják a nézők. Az egyelőre cím nélküli Bond-mozit az Oscar-díjas brit Sam Mendes rendezi, James Bond szerepében pedig ismét Daniel Craig tér vissza.

Az Amerikai szépség, A szabadság útjai és a A kárhozat útja rendezője korábban csak színházban dolgozott. A forgatást idén kezdik, a világpremier pedig 2012. november 9-én lesz, éppen ötven évvel azután, hogy 1962-ben bemutatták a Dr. No című első James Bond-filmet Sean Conneryvel a főszerepben.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. január 14. 19:23
Halle Berry, Pierce Brosnan páros óta, nem néztem bondos mozit. Nem rég, viszont láttam a quantumos sztorit. Szép, szép a hagyomány, meg a nimbusz ápolása, de sztem már elvesztette ez a sztori a kezdeti báját, a különlegességét. Az utsó film, nekem nem volt más, mint egy sima bészériás akciófilm, jobbik változata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!