Vargas Llosa színésznek áll

2011. január 14. 11:08

A friss Nobel-díjas perui író Az Ezeregyéjszaka meséinek Sahriár királyát fogja alakítani. Mario Vargas Llosát unokatestvére, a filmrendezőként ismert Luis Llosa fogja rendezni a színpadon.

2011. január 14. 11:08

Mario Vargas Llosát unokatestvére, a filmrendező Luis Llosa dirigálja majd a színpadon az Ezeregyéjszaka meséiben. A népszerű történetet Peru egyik népszerű üdülőhelyén, Asiában állítják színpadra márciusban. A Nobel-díjas szerző Sahriár királyt fogja alakítani, Seherezádé szerepében pedig Vanessa Taba színésznőt láthatja majd a közönség.

A 74 éves Vargas Llosa már többször állt színpadon Spanyolországban, ahol az év java részét tölti, színészként pedig 70 éves korában mutatkozott be. Unokatestvére szerint az író rendkívül nyitott személyiség, aki minden tapasztalatra fogékony.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!