Budapestre jön Joe Cocker

2011. február 11. 15:51

Joe Cocker tavaly szeptemberben kezdte európai lemezbemutató turnéját, melyet a nagy sikerre való tekintettel meg is hosszabbított. Június 5-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a veterán zenész.

2011. február 11. 15:51

Joe Cocker nyáron Budapesten lép fel. A többszörös Grammy-díjas, Golden Globe-díjas és Oscar-díjas énekes a rock and roll hőskorának egyik legnagyobb veteránja Mick Jagger, Paul McCartney vagy Eric Clapton mellett. Az 1969-es Woodstock Fesztivál egyik jelképének legismertebb dalai a With a Little Help From My Friends feldolgozása, a You Are So Beautiful, a kultikussá vált You Can Leave Your Hat On.

Eddig 21 stúdióalbummal és négy koncertlemezzel büszkélkedhet, legújabb lemeze 2010. októberben jelent meg Hard Knocks címmel. Cocker tavaly szeptemberben Moszkvában kezdte európai lemezbemutató turnéját. Az eredetileg tavaly év végéig tervezett európai turnét a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbították, aminek köszönhetően a művészt mi is láthatjuk június 5-én a Papp László Budapest Sportarénában. Belépőjegyek február 9-től kaphatók a koncertre.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2011. február 13. 15:15
Welcome, mister Cocker, welcome:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!