Budapestre jön Santana

2011. február 03. 12:24

A mexikói-amerikai gitáros július 5-én a Papp László Budapest Sportarénában játszik világkörüli turnéja keretében - jelentette be a koncertet szervező Live Nation.

2011. február 03. 12:24

Budapesten ad koncertet a gitárvirtuóz Carlos Santana július 5-én. A zenész az amerikai gitárzenét latin és karibi zenei motívumokkal egyesítette, de stílusában jelen van az afro-pop, az afro-beat, a blues, a folk, a soul, a dzsessz és sok más stílus is. Pályafutása során több mint 90 millió lemezt adott el, tíz Grammy-díjat és három latin Grammy-t nyert; 1998-ban beválasztották a rock and roll hírességek csarnokába.

Carlos Santana idei koncertsorozatát márciusban ázsiai és ausztráliai helyszíneken kezdi, április 20. és május 1. között nyolc estén át a Las Vegasban lép fel, júniustól pedig európai állomások következnek. Nálunk 1983-ban, a régi Budapest Sportcsarnokban játszott először, legutóbb pedig 2008 júniusában láthatta 300 ezer ember a Kapcsolat-koncerten a Felvonulási téren. Az idei lesz a zenész tizenegyedik magyarországi fellépése.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!