Fatboy Slim magyar srácokat szerződtetett

2011. február 11. 11:27

Fatboy Slim kiadója felfigyelt a magyar Slap In The Bass duóra: megjelentette a két magyar fiatalember egyik remixét, ráadásul egy egész EP-t is készíttet a fiúkkal.

2011. február 11. 11:27

Norman Cook, azaz Fatboy Slim Southern Fried névre hallgató kiadója felfigyelt a magyar Slap In The Bass duóra: megjelentették Kristóf és Gergő You’ll Always Find Me In The Kitchen At Parties című Man Like Me-dalhoz készített remixét.

A kiadó egy egész EP-t is csináltat a fiúkkal, mely várhatóan márciusban meg is jelenik. Így olyan nevekkel szerepelhet együtt a Slap In The Bass, mint Armand Van Helden vagy a Crookers.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. február 12. 14:10
Sok sikert, bár ezt a nótát mintha 15 éve hallanám folyamatosan.
dorkoka
2011. február 11. 21:25
Hiába, micsoda 2 virtuóz, ahogy megszólaltatják hangszereiket, hangszereik mesterei, na és a dallam.Magyar szívem megtelt boldogsággal. Kapával is lennének ilyen ügyesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!