Shakira és Sting újra Budapesten

2011. február 22. 10:13

Május 5-én a latin pop-rock előadó, Shakira, június 30-án pedig tavalyi szimfonikus koncertjét megismételő Sting lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek február 25-től kaphatók mindkét eseményre.

2011. február 22. 10:13

Újra ellátogat hazánkba két neves előadó: Shakira május 5-én, Sting pedig június 30-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Shakira énekesnő, dalszerző, zenész, producer és táncos minden idők legsikeresebb kolumbiai előadója: eddig kilenc albumot készített, kétszeres Grammy-díjas, hétszeres Latin Grammy-győztes és világszerte mintegy hatvanmillió albumot adott el. Eddig egyszer, 2007 márciusában járt nálunk, azóta viszont tavaly a dél-afrikai focivébére megjelentette a Waka Waka című slágerét, amely eddigi legnépszerűbb dala lett világszerte.

Sting tavaly november 6-án lépett fel telt ház előtt az Arénában, legnagyobb slágereit a Királyi Filharmonikus Koncertzenekarral adta elő. Június 30-án is velük lép fel Budapesten. Mindkét koncertet a Live Nation szervezi, de jegyeket először a két előadó hivatalos rajongói klubjának tagjai vásárolhatnak, mindenki más február 25-től juthat jegyekhez.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!