Amy Winehouse és Kid Cudi a Szigeten

2011. március 29. 11:38

Ez egy jó év lesz: az ötszörös Grammy-díjas popkult ikon, Amy Winehouse is fellép az idei Sziget Fesztiválon, de visszatér a brit Kasabian és jön még a The Maccabees, Kid Cudi, a Deftones és a Good Charlotte is.

2011. március 29. 11:38

Az ötszörös Grammy-díjas popkult ikon, a kétezres évek legegyedibb női énekhangjának birtokosa, Amy Winehouse is fellép az idei fesztiválon. Visszatér a Szigetre a brit Kasabian, de jön még a The Maccabees és a Good Charlotte is. A metál új nagyszínpadára érkezik a Deftones, és a walesi Lostprophets is.

Az Arénában Kid Cudit is láthatjuk, aki jelenleg az amerikai hiphop és kortárs R&B-kultúra legérdekesebb jelensége. Az A38-Wan2 Színpadra is jelentettek újdonságot a szervezők: a skandináv Peter Bjorn and John jó eséllyel pályázik arra, hogy az együttes legyen az idei Sziget közönségkedvence.

A Világzenei Nagyszínpad fellépőinek sorához három új név csatlakozik. A kolumbiai Choc Quib Town napjaink egyik legnépszerűbb latin tánczenekara, a XXI. századi klezmer-színtér egyik zászlóvívője a kanadai Socalled és a nyugat-afrikai tánczenék rajongóinak nagy-nagy örömére végre bemutatkozik hazánkban is a szenegáli Cheikh Lo.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. március 30. 19:58
Óriási, hát eddig nem nagyon akartam kimenni, de most már BIZTOSAN (nem)... :D
El Topo
2011. március 30. 12:11
Gondolom külön kamion hozza a máját.
Honfi-fi
2011. március 30. 11:33
Zsák a foltját ! Kell a szigetnek, egy két lábon járó kox reklám. Egy lepukkant, hajdan jobb napokat látott roncs, aki már csak nyomokban sem önmaga. Még a saját lemezkiadója sem áll vele szóba. Ez az igazi sziget arca ! Gratulálok.
TroppauerH
2011. március 29. 21:00
Ahogy elnézem drogosok előnyben. Zene nyomokban , éljen a playback is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!