Idén is lesz Guetta a Soundon

2011. március 24. 12:46

Snoop Dogg, Mika, David Guetta, DJ Krush: tovább erősödött az ötödik Heineken Balaton Sound programja, amit július 7-10. között rendeznek meg Zamárdiban.

2011. március 24. 12:46

A legfrissebb hírek szerint már biztos, hogy Zamárdiba látogat Snoop Dogg, valamint az Outkast rap-csapat frontembere, Big Boi. Eljön a fesztiválra Mika, és negyedik alkalommal lép színpadra David Guetta, a világ jelenleg legkeresettebb DJ-je, aki tavaly nyáron teltházas tömeget vonzott kedvenc fesztiváljára, Zamárdiba. Itt lesz Sebastian Ingrosso, valamint Fedde le Grand, s rajtuk kívül még Mark Knight, Karl Bartos, DJ Krush, a Fake Blood, a Simian Mobile Disco, a Hercules & Love Affair, Josh Wink és Seth Troxler igazolt a napokban a Heineken által szponzorált Balaton Soundra.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2011. március 25. 12:31
Valahogy nehéz nekem feldogozni ezt a diszkófesztivált. Vajon a kigyúrt bunkók hogy zselézik be minden nap tökéletesre a hajukat ha sátorban alszanak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!