Keresik a Nemzet Színészét

2011. április 12. 10:18

Komlós Juci halálával megüresedett egy hely a Nemzet Színészei között. Egy informátor állítása szerint Schubert Éva vagy Molnár Piroska lehet esélyes a nagy megtiszteltetésre.

2011. április 12. 10:18

Komlós Juci halálával megüresedett egy hely a Nemzet Színészei között. Helyébe olyan személy kerülhet, aki fő- vagy epizódszerepekben kimagasló teljesítményt nyújtott, betöltötte a 62. életévét, 40 évet a színészi pályán vagy legalább 20 évadot - szezononként egy szerepben - a Nemzeti Színház színpadán töltött.

Tavaly, Kállai Ferenc távozása után mintegy fél évnek kellett ahhoz eltelnie, hogy megválasszák Haumann Pétert. „Még nem került szóba közöttünk, általában a temetés után szoktak először erről beszélni” - mondta Haumann. A szabály szerint nő helyett nőt kell választani. Ilyen alapon pedig egy informátor állítása szerint Schubert Éva vagy Molnár Piroska neve merül majd fel elsőként.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!