Fluor a VOLT-on

2011. május 05. 12:07

Nemcsak Rétvári Bence, hanem a VOLT fesztivál is felfigyelt a Mizuval a teljes politikai közbeszédet tematizáló Fluor Tomira, aki a Kafkazhoz, a Tudósokhoz, a Zubolyhoz és Harcsa Veronikához hasonlóan szintén fellép június utolsó hétvégéjén Sopronban.

2011. május 05. 12:07

Már csak 54 nap van hátra a VOLT fesztiválig, a szervezők a visszaszámlálás során hétről hétre egyre többet árulnak el a fellépőkről és a várható programokról. Most azt tudtuk meg, hogy idén is lesz borudvar, RTL-es klubszínpad, illetve a főszponzorról, a T-Mobile-ról elnevezett terasz. A borudvarban a fesztivál négy napja alatt a Kaltenecker-Dés-Piri trió, Babos Gyula és vendégei, a Vukán György, Berkes Balázs és Balázs Elemér alkotta Creative Art Trio a Rozsnyói Trió, Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor kettőse, a Váczi Eszter és a kvartett, a Zuboly, a Kerekes Band, valamint Harcsa Veronika és együttese fog koncertezni.

Az RTL klubszínpadán fellép Fluor Tomi, akinek a kémiáért tett erőfeszítéseiről a Mandineren már beszámoltunk. Rajta kívül ott lesz még a Tudósok, a Belmondo, a Maszkura és a Tücsökraj, az efZámbó Happy Dead Band, Rutkai Bori és a Speckó Jednó, a The Twist és a Kardos-Horváth János vezette Kafkaz.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aromó
2011. május 05. 13:07
Tökéletesen PC válogatás. Ismét nem lepődök meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!