Felléphet az olimpián a Beatles

2011. július 13. 08:52

Paul McCartney elkottyantotta: Ringo Starr-ral fellépnének a 2012-es Londoni Olimpia nyitóünnepségén. Később tagadta kijelentését, ám a Sun című lap szerint a zenész már tárgyalt is a szervezőkkel.

2011. július 13. 08:52

Paul McCartney egy amerikai tévéműsorban azt mondta, hogy a Beatles két élő tagja - vagyis ő és Ringo Starr - részt venne a 2012-es Londoni Olimpia nyitóeseményen. A zenész aztán később igyekezte visszavonni ezt a hírt, ám a Sun úgy értesült, hogy McCartney már beszélt is az olimpia szervezőivel, és szeretne részt venni a gálán.

Az újság ráadásul azt állítja: George Harrisont és John Lennont a gyerekei képviselnék a színpadon. McCartney nem először játszaná újra a Beatles-slágereket: a Live Aid jótékonysági koncerten, a Live-on és az amerikai US Super Bowl keretében is fellépett már, valamint a 2009-es X Factor fináléján szintén szerepelt Simon Cowell külön kérésére.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2011. július 13. 23:51
http://www.youtube.com/watch?v=Stv7uVuw9ac&feature=related butchering the beatles ---> youtube kereső sújjos dolgok talál6óak ott, csaxólok :) kedvenczem: http://www.youtube.com/watch?v=gmUbfSJuTXY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!