Gesztivállal indul a Sziget

2011. augusztus 08. 14:17

Hétfőn kezdetét veszi a 18 éves Sziget Fesztivál idei kiadása. A mínusz egyedik napon Geszti Péter körül forog minden - a zenész-reklámszakember-polihisztor az összes eddigi zenekarával fellép.

2011. augusztus 08. 14:17

Immár nagykorúvá érett a Sziget - hirdeti a fesztivál weboldalának vezető anyaga. Az idén 18 éves, a 19. alkalommal megrendezett esemény mínusz első napját Geszti Péter magánszáma, a Gesztivál tölti majd ki. A két és fél órás koncerten Geszti minden jelentősebb zenekara fellép, így az Első Emelet, a Jazz + Azz, a Rapülők, de a legújabb projekt, a Gringó Sztár is. Geszti virtuálisan fog duettet énekelni Zoránnal, aki egy kivetítőn fog megjelenni.

Igyekeztünk egy olyan repertoárt összeállítani, amelyben mindenki megtalálja a maga kedvencét. Kiki egy Első Emelet dalcsokrot énekel majd, a Rapülőktől természetesen lesz Áj lav jú, Túr Dö Flanc és a Jazz+Az is hozza a legismertebb dalokat, többek mellett a Csepp a tengerben-t vagy a Megint hétfő-t”  - mondta Geszti a hétfő esti koncepcióról. A zenészeken kívül ötven táncos is gazdagítja majd az augusztus 8-i performansz látványvilágát.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2011. augusztus 09. 09:37
Tudjuk Geszti polihisztor.Azt is,hogyLeonardo da Vinchi még portás sem lehetett volna a Mérleg utcában. Geszti nem csak szép,okos,szálfa termetű.A Hitközség büszkesége.Kreatív.Lop Stop Kovács Pisti ect.Jó étvágyat.Fogyasszák egészséggel Gesztiesztit!
narmer
2011. augusztus 09. 08:39
Honnan a fenéből veszi a beíró hogy Geszti poilihisztor.Azért mert folyton jár a szája és minden kérdésre fosik egy választ. Akkor Rubin Réka is polihisztor, sőt Bódi Szilvi is. Olvasd csak a Stroy magazint, tele van polihisztorokkal.
advocaat
2011. augusztus 08. 23:54
DEAZONBAN a NEMZET ROCKER CSALOGÁNYA nagyzenekari koncertjéről DVD-t AKAROK! Rúzsa Magdi LEÁNYUNKRÓL, a különlegességről, finomságról, szívről, rockról, nemzetről és EGYEDISÉGRŐL van szó!!!
Göbbels
2011. augusztus 08. 23:31
Leonardo és más nagyságok után a kis Geci csak egy gombabetegség lehet. Tehát: kis Geci (Fungii gesticus) és szólíthat Keresztapának, vagy Don Giuseppének, esetleg Don Paulónak!! Persze a kézcsók előtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!