Itt a magyar iTunes Music Store

2011. szeptember 29. 11:46

Szerda este 11-kor megnyílt a magyar iTunes Music Store, az Apple internetes zeneboltja, így már legálisan is lehet zenéket letölteni az Apple-től.

2011. szeptember 29. 11:46

Megnyílt a magyar iTunes Music Store, az Apple internetes zeneboltja szerdán. Már legálisan is lehet zenéket letölteni az Apple-től, csak telepíteni kell az iTunes-t, majd majd elkészíteni az Apple ID-t. Az árak egyelőre euróban vannak megszabva, egy szám 0,99 centbe kerül, egy albumot pedig általában 9,99 euróért lehet megvenni. A zeneboltban magyar előadóktól is lehet vásárolni.

Magyarország mellett, Bulgáriában, Cipruson, Csehországban, Észtországban, Litvániában, Lettországban, Máltán, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában is le lehet tölteni zenéket, mivel a cég egyszerre 12 országban indította el a szolgáltatást. A skandináv EU-s országban megjelent a filmkölcsönzés is, de az új magyar „terms and conditions” azt engedi feltételezni, hogy hozzánk is jönnek a filmek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!