Pecha Kucha Night

2011. szeptember 12. 10:27

Melyek a kortárs művészet új megjelenési lehetőségei? Milyen új helyszíneken tevékenykedik az alkotó, illetve hogyan használja fel itt szerzett tapasztalatait az alkotás folyamatában?

2011. szeptember 12. 10:27

A Kortárs Építészeti Központ és a KOGART bemutatja: Pecha Kucha Night Budapest vol.24 – Friss 2011 különkiadás. A FRISS 2011 kiállítás zárásaként Locsi-Fecsi estét rendeznek, melynek előadói rövid, ütős és pörgős prezentációikban a kortárs művészetek térhasználati módjait járják körül.

Melyek a kortárs művészet új megjelenési lehetőségei (közösségi tér vs. intézményi közeg)? Hogyan kapcsolódik be egy foglaltház vagy romkocsma a kortárs művészet intézményrendszerébe? Milyen új helyszíneken tevékenykedik a kortárs művész, illetve hogyan használja fel itt szerzett tapasztalatait az alkotás folyamatában? Ezen kérdésfelvetések mentén mutatják be tevékenységüket fiatal alkotók, művészek, építészek és dizájnerek szeptember 16-án este.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!