Vasárnap adják át a Színikritikusok Díját

2011. szeptember 23. 14:40

Harmincegyedik alkalommal, tizenöt kategóriában adják át vasárnap a Színikritikusok díját. Újdonság az életműdíj, mellyel első ízben Törőcsik Marit tüntetik ki.

2011. szeptember 23. 14:40

Harmincegyedik alkalommal adják át vasárnap este a Színikritikusok Díját. A Magyar Színházban tartandó rendezvény idén először nyilvános, arra bárki jegyet A díjátadó tavaly óta maga is színházi előadás, ezúttal Pelsőczy Réka rendezi majd. A két műsorvezető Csákányi Eszter és Pál András lesz, s több fiatal is fellép majd. Az elismeréseket az előző évi díjazottak adják át. A színikritikusok első ízben osztanak ki életműdíjat: az első kitüntetett Törőcsik Mari lesz.

A Színikritikusok Díjának érdekessége, hogy talán ez ma az egyetlen politikamentes szakmai díj. Tizenöt kategóriában osztják ki, egyebek mellett elismerést kap a legjobb előadás, a legjobb rendezés, a legjobb gyerekelőadást, a legjobb női és férfi szereplők, de díjazzák a díszletet, a jelmezt és a színházi zenét is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2011. szeptember 25. 20:58
Akik ebben resztvesznek szinte mind ripacsok. Amit a bemutatobol latni lehetett az hangos kozonseges es vasari.
Finale*
2011. szeptember 24. 21:03
Gratulalok neki ,megerdemli , csupan azt sajnalom , hogy oregkorara egy kicsit ripaccsa valt .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!