Zenekarok demonstrálnak a Zöld Pardonért

2011. szeptember 08. 10:11

A Quimby, a Kiscsillag, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, a Bikini, a Vad Fruttik és a Pál Utcai Fiúk együtt tiltakoznak a ZP bezárása ellen jövő vasárnap.

2011. szeptember 08. 10:11

A Petőfi híd budai hídfőjénél jelen állás szerint a Zöld Pardon és a Rió működése csak idén október 31-ig biztosított. A ZP üzemeltetője még augusztusban szerződéshosszabbítási kérelmet adott be a XI. kerülethez, ám azt Hoffmann Tamás újbudai polgármester a lakossági panaszok magas számára hivatkozva elutasította.

Várhatóan a képviselő-testület szeptember 22-i ülésén születik döntés a közterület-használati szerződés meghosszabbításának ügyében. Szeptember 18-án a ZP nagyszabású megmozdulást szervez a Facebookon, hogy a hely bezárása ellen együtt tiltakozzanak támogatóikkal.

A demonstráción olyan zenekarok vesznek részt, mint a Quimby, a Kiscsillag, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, a Bikini, a Vad Fruttik és a Pál Utcai Fiúk, akik szintén tiltakoznak a ZP bezárása ellen.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2011. szeptember 09. 10:56
650 a sör, pofátlanság.
OrangeOrder
2011. szeptember 09. 10:54
Nem vagyok helyi lakos, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. De hiába "csak" kollégiumok vannak a közvetlen közelében, biztos, hogy a Duna túloldaláig is áthallatszik minden, és ez nem egy Sziget, ami egy hét. Utazzon el a lakos áprilistól szeptemberig? Na jó, vegyük úgy, hogy a hangerővel nincs gond. Láttátok már a környező parkokat és az éjjel-nappalikat? A ZP-be az emberek 70%-a mehet be kb., a többi ott csövezik a parkban, iszogat - esetleg a nonstop előtt hangoskodik. Baszki, ti örülnétek ennek a közvetlen környezetetekben? Ja, és nem beszéltünk a jogi részéről...
MacPhisto
2011. szeptember 09. 10:03
denevér, téged fizetnek, hogy minden fórumon uszulsz a ZP-re? Tüskecsarnokhoz közelebb van a Budafoki út mint a mostani helyhez az Irinyi utca. Szerintem legyen a városban este nyolctól csend, de a kieső adókat fizessék meg a mormoták.
Honfi-fi
2011. szeptember 08. 19:06
Kicsit arrébb, az elfelejtett és elhanyagolt tüske csarnok környkén, nem lehetne nekik területet adni? Ott nem zavarnának senkit, sem a forgalmat, sem a szomszédos lakókat( mert nincsenek szomszédok).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!