Elhagyta az ihlet George Lucas-t

2011. december 14. 11:09

Akadozik az Indiana Jones-sorozat ötödik részének előkészítése, ugyanis a történetet író George Lucas ötlethiányban szenved.

2011. december 14. 11:09

Harrison Ford címszereplő és Steven Spielberg már rég beleegyezett az ötödik Indiana Jones-kalandba, a rendező viszont az Entertainment Weekly-nek azt nyilatkozta: csak George Lucas-on múlik, mikor kezdődhet a forgatás. „George-on áll az egész. Már megállapodtunk abban, hogy milyen jellegű lesz a film, és van egy koncepciónk is. De azt nem tudom, George hol tart a sztorival, és addig nincs Indiana Jones 5, míg ő azt nem mondja” – nyilatkozta Spielberg.

Lucas-t viszont elhagyta az ihlet: elmondta, hogy nem találja azt a tárgyat, amire fel lehet építeni a sztorit: „Tudom, miről fog szólni a film, de még meg kell találnom azt a MacGuffint, ami passzol a történet kereteibe”. Arra a kérdésre, hogy szerepet kap-e Indiana Jones családja a történetben, Lucas annyit felelt: „Ja, majd meglátjuk!”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigBBCs
2011. december 14. 17:13
Elhagyta őt az ihlet már a 80as években.
Atisz
2011. december 14. 16:35
Ahogy mások is mondták, már a 4. rész esetében is ez volt a helyzet...
elfelejtette
2011. december 14. 15:57
Az első rész nagyon jó volt, a többi kevésbé. A negyedik már teljesen felesleges volt. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Szélhámló
2011. december 14. 14:57
Ez a probléma már a negyedik részben is fennállt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!