Irritálja a saját hangja Bonót

2011. december 05. 10:57

A U2 énekese nem szereti visszahallani magát. Bono inkább kikapcsolja a rádiót, ha meghallja egyik számukat, mivel szerinte olyan a hangja, mint egy kislányé.

2011. december 05. 10:57

Az AIDS-világnap kapcsán hívta meg Ellen DeGeneres show-jába Bonót. Amikor a zenéről diskuráltak, a U2 frontembere elárulta: nem kedveli saját hangját: „Igyekszem kerülni, hogy magamat kelljen hallgatnom. Ha a rádióban elindul egy dalunk, inkább kikapcsolom. Nem azért, mert nem szeretem a számainkat, vagy nem hiszek bennük, hanem azért, mert irritál a hangom. Mindig is úgy gondoltam, hogy jobban kellene énekelnem. Afféle ír macsó vagyok, de főleg a nyolcvanas években született dalainkban olyan a hangom, mint egy kislányé” – árulta el az énekes.

Bono a közelmúltban arról beszélt egy interjúban, hogy szívesen befejezné a U2 történetét. A homoszexualitáát nyíltan vállaló DeGeneres a mostani nyilatkozatára egyébként úgy reagált: szerinte „egy nagyon helyes kislányra” emlékeztet az énekes hangja.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. december 05. 14:16
Marharépa. Tök jó hangja van. Ha nem bízik magában, kérdezzen engem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!