Zuckerberg, Gaga és Bieber a Forbes listáján

2011. december 21. 10:53

Mark Zuckerberg Facebook-társalapító, Ronan Farrow emberi jogi aktivista, Lady Gaga énekesnő és Justin Bieber popelőadó is szerepel a Forbes magazin legígéretesebb harminc éven aluli amerikai tehetségeket felvonultató listáján.

2011. december 21. 10:53

A lista 12 kategóriában nevezi meg az adott szféra harminc legsikeresebb fiatal képviselőjét. A Forbes szerint a hatalmas fotóinstallációiról ismert, 28 éves JR nevű művész, és A félszemű (True Grit), valamint a Brad Pitt főszereplésével készült World War Z (Zombik világháborúja) című mozikat jegyző David Ellison filmproducer is a legígéretesebb harminc éven aluli amerikai tehetségek közé tartozik.
 
Szintén ígéretesnek ítélte a magazin a kanadai születésű csodagyerek, Danielle Fong jövőjét, aki 17 évesen került be a Princeton Ph.D. programjába, majd 20 évesen megalapította saját, alternatív energiával foglalkozó cégét, még csak most ízlelgeti a reflektorfényt. A jog és politika kategóriában szereplő Ronan Farrow az amerikai külügyminisztérium politikai szakértőjeként dolgozik. Ő Mia Farrow színésznő és Woody Allen rendező egyetlen közös biológiai gyermeke. Donald Glover, Jonah Hill, Jennifer Lawrence és a 13 éves Jaden Smith – a színész Will Smith lánya – a szórakoztatóipar legígéretesebb tehetségei között kaptak helyet, míg a zenei kategóriában Adele brit énekesnő, Katy Perry és Rihanna amerikai popsztárok, valamint honfitársuk, Lil Wayne rapper jeleskedtek.

További kategória a művészet és tervezés, az energia, az étel és bor, valamint a technológia, amelyben Peter Cashmore, a Mashable technológiai portál alapító-vezérigazgatója is helyet kapott. Az ingatlanpiac feltörekvői között szerepel a 24 éves Alex Hodara, az Egyesült Államok első egyetemisták által vezetett ingatlanközvetítő vállalatának alapítója, valamint a 29 esztendős Kunal Shah, aki 27 évesen a Goldman Sachs pénzügyi szervezet legfiatalabb ügyvezető igazgatója lett.

A Forbes magazin az olvasóit, valamint 12 szakértői bizottságot kért fel arra, hogy nevezzék meg a jövő legígéretesebb tehetségeit. A harmincfős listák a magazin januári számában fognak megjelenni.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valandil
2011. december 23. 09:51
Ilyenkor Hofi szokott eszembe jutni: "A jövő záloga - dögöljek meg, ha kiváltom!"
SmilingEvil
2011. december 22. 11:13
Azt nem tudom mennyire vagytok öregek, de irígyek az biztos.
holnaPinap
2011. december 21. 11:32
szép jövő
Valandil
2011. december 21. 11:10
Van még ennél lejjebb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!