Justin Biebert alázta Ricky Gervais a Glóbusz-gálán

2012. január 16. 09:53

Vasárnap éjjel kiosztották a 2012-es Arany Glóbusz díjakat. Ricky Gervais, az est visszatérő házigazdája ismét remekelt: élcelődött Justin Bieber nemzőképességén, de szóba hozta saját kis farkát és beszólt a gálát közvetítő NBC-nek is.

2012. január 16. 09:53

„Justin Biebernek majdnem apasági tesztre kellett mennie. Micsoda tesztpocsékolás lett volna! Nem, ő nem lehet az apa. Legfeljebb úgy tudott volna teherbe ejteni egy lányt, ha kölcsönkérte volna Martha Stewart (népszerű amerikai tv-személyiség) régi, sütéshez használt fecskendőjét” – élcelődött az angol komikus Bieberen. De nem csak az énekes kapta meg a magáét: „A Golden Globe olyan az Oscarhoz viszonyítva, mint Kim Kardashian Kate Middletonhoz. Kicsit hangosabb, kicsit lepukkantabb, kicsit részegebb és sokkal könnyebben megvehető.”

Az est legnagyobb győztese a George Clooney főszereplésével, Alexander Payne rendezésében készült Utódok, valamint a Hollywood fénykoráról szóló fekete-fehér némafilm, az Artist lett. Olyan nagy öregeket is díjaztak, mint Meryl Streep (legjobb drámai színésznő), Christopher Plummer (legjobb mellékszereplő), Martin Scorsese (legjobb rendező), vagy Woody Allen (legjobb forgatókönyv). A díjazottak teljes listáját itt tekinthetik meg.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2012. január 16. 10:54
Elképzelem amint egy ilyen kalibrű pali, egy ilyen kaliberű hazai rendezvényen így poénkodik Orbánon és Viktor önfeledten kacag, mint az itt célba vett hírességek.... Elképzelhetetlen.
Királyvizet Károlyira
2012. január 16. 10:10
rúgjátok ki azt, aki ezt ide beszerkesztette
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!