3D-ben is elsüllyedt a Titanic

2012. március 29. 10:17

Kate Winslet, a film női főszereplője és James Cameron rendező-producer is végigsétált a vörös szőnyegen az áprilisban háromdimenziós formátumban a mozikba kerülő Titanic kedd esti londoni premierjén. „A 3D az egész élményt új szintre emeli” – mondta el Cameron a bemutatón.

2012. március 29. 10:17

Az 1997-es nagyszabású film 3D-s megjelenését a Titanic elsüllyedésének századik évfordulójára időzítették. „A 3D a Titanic legizgalmasabb és legérzelmesebb pillanatait még gazdagabbá teszi. Az egész élményt új szintre emeli” – mondta el James Cameron a bemutatón.
 
A rendező-producer hétfőn merült le különleges tengeralattjárójával a Föld legmélyebb pontjára, a Mariana-árok mélyére. A tengerszint alatti közel 11 kilométeres mélybe vezető út a világ első egyszemélyes expedíciója volt a Földnek ebben az eldugott, és emberi szem által még fel nem fedezett sarkában. „A Titanic elkészítésének egyik oka az volt, hogy magával ragadott a mélytengeri felfedezés. Akkoriban a film jó alkalmat kínált arra, hogy nagyon mélyre merülhessek egy tengeralattjáróval” – idézte fel Cameron.
 
Kate Winslet, aki Leonardo DiCaprióval játszotta a főszerepet a filmben, a premieren azzal tréfált, hogy nem szeretné magát meztelenül látni 3D-ben. „Nem fogom nézni. Akkor inkább a büfében leszek” – árulta el. A Titanic 11 Oscar-díjat kapott az Amerikai Filmakadémiától – köztük a legjobb film és rendezés díját –, és világszerte hatalmas kasszasiker lett belőle. A magyar mozik április 5-től vetítik a térhatású változatot.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!