Kihátrál a Trafó vezetéséből Bozsik Yvette

2012. március 20. 15:19

A Trafó januárban kinevezett új igazgatójának megbízatása csak júliusban lépne életbe, de már most felajánlotta lemondását Tarlós Istvánnak – tudta meg a Magyar Narancs.

2012. március 20. 15:19

A narancs.hu értesülései szerint levelet írt Bozsik Yvett Tarlós Istvánnak, melyben felajánlotta lemondását. A Trafó január közepén kinevezett új igazgatójának megbízatása július 1-től lépne életbe. A portál értesüléseit megerősítette a Fővárosi Önkormányzat, de további információkat nem közölt az ügyben. A narancs.hu-nak egyelőre nem sikerült elérnie Bozsik Yvette-et, akit számos kritika ért kinevezése kapcsán.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. március 20. 15:59
szegény yvette visszarettent a pályatársak bőszült támadásaitól azt hiszi, hogy ezzel megússza csakhogy már késő, az akolból már kizárták, sőt, szabad prédának minősítették bármit tesz, veszőfutás lesz az osztályrésze
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!