Nézegessen Bond-lányokat!

2012. március 30. 13:53

A 007 - Skyfall címen futó, legújabb James Bond-epizód nőit már akció közben is láthatjuk a stúdió jóvoltából. Naomie Harris szitává lő egy céltáblát, Bérénice Marlohe pedig elmeséli: Sam Mendes filmjében megmutatkozik majd karaktere személyiségének sötét oldala is.

2012. március 30. 13:53

A 007 - Skyfall című filmet Sam Mendes, az Amerikai szépség direktora rendezi. Daniel Craig Bondként, Judi Dench pedig M-ként tér vissza, de a filmben szerepel még Javier Bardem (főgonosz), Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Albert Finney is. A legújabb Bond-mozit nálunk október 25-én mutatják be, addig a rajongóknak egy kis előzetes a James Bond-filmek elengedhetetlen velejáróival, a csodaszép hölgyekkel.


A titkosügynököt játszó Naomie Harris (A Karib-tenger kalózai Tia Dalmája) előbb pisztollyal, majd gépfegyverrel lő szitává egy céltáblát.


Az eddig tévésorozatokban feltűnő francia színésznő, Bérénice Marlohe egy Sévérine nevű elegáns hölgyet alakít, akiről a színésznő azt is elárulta: megmutatkozik személyiségének sötét oldala.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!