Borászversenyt indít az A38

2012. április 06. 10:24

Azoknak a pályájuk elején álló, 35 év alatti fiatal borászoknak indít versenyt az A38, akik már önálló útra léptek, vannak saját boraik, de még nem kapták meg azt az elismertséget, amit megérdemelnek. Négy kategóriában lehet nevezni.

2012. április 06. 10:24

Az A38 tavaszi tehetségkutató versenye borászversennyel bővült idén. A hajó ugyanis olyan borászoknak kínál bemutatkozási lehetőséget, akik már önálló útra léptek, vannak saját boraik, de még nem kapták meg a megérdemelt elismerést munkájukért. A versenyre 35 év alatti borászok jelentkezhetnek, saját készítésű boraikkal. A nevezők jogosultak önállóan kereskedelmi forgalomba hozni a boraikat, és a nevezett borból legalább 300 literes mennyiséggel rendelkeznek. Nevezési díj nincs.

A borversenyre, előzetes zsűrizés után május-június folyamán, öt vasárnapon keresztül kerül sor a budapesti A38 Hajó éttermében és teraszain. A borokat négy kategóriába lehet nevezni: könnyű fehérborok, testes fehérborok, könnyű vörösborok, nehéz vörösborok.   Kellő számú nevezés esetén meghirdetik a rozéborok és a desszertborok kategóriáját is.


A kép az A38 tavalyi Talentométer tehetségkutatóján résztvevő egri Ethnofil zenekar blogjáról származik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!