Lindsay Lohan lesz Liz Taylor

2012. április 25. 12:55

Az Elizabeth Taylor és Richard Burton románcán alapuló Liz&Dick című tévéfilmben Lindsay Lohan alakíthatja a legendás színésznőt. A botrányhős Lohan elmondta: mindig nagy csodálója volt Taylor-nak és nagy megtiszteltetés számára a felkérés.

2012. április 25. 12:55

Az utóbbi időben botrányairól és nem pedig színészi munkájáról híres Lindsay Lohan alakíthatja Elizabeth Taylort a színésznő és Richard Burton románcán alapuló Liz&Dick című tévéfilmben – írja az Index. A forgatás májusban indul Kanadában.

 
Lohan elmondta: „Mindig is nagy csodálója voltam Elizabeth Taylornak. Remek színésznő és lélegzetelállító nő is volt. Nagy megtiszteltetés, hogy felkértek a szerepre”. A tavaly március 23-án elhunyt ikon életéről szóló film előkészítésén már egy éve dolgoznak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!