Európa nap a Millenárison

2012. május 04. 13:16

Koncertek, táncterápia és kézműves foglalkozások is színesítik az Európa Nap ingyenes programjait szombaton a Millenáris parkban Budapesten.

2012. május 04. 13:16

Az Egymásra hangolva című családi napon a közönség meghallgathatja Esztergályos Cecília Meddig vagyok című stand-up showját, Cserhalmi Sára és Cserhalmi György beszélgetését a generációk közötti párbeszéd témájában, valamint a Romungro Boys Gipsy Band, a Morningdeer, a Qualitons, Kovács Kati és zenekara koncertjét – közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel. A legkisebbek a Zöld Gyerekfaluban Mimóval és Csipekkel fedezhetik fel a környezetvédelem tudományát, zenés bábelőadás, játszóház, kézműves foglalkozások, erdei körjáték és népi játszóház várja a gyerekeket. A rendezvényen fellép a Kiskalász zenekar, a Maszkura és a tücsökraj, emellett táncterápia, közös kertészkedés és ökodizájn workshop szórakoztaja a résztvevőket.

A Lecsós kertben a Cellux-csoport ökodizájn workshopján bárki megtanulhatja, hogyan lehet hulladékból használati tárgyakat készíteni, a Tükörben a világ című kiállítás számtalan installációval és játékkal vezeti végig a látogatókat a fenntartható fejlődés ösvényén. A diákok az Erasmus faluban megismerhetik, hogy milyen külföldi tanulási lehetőségek állnak ellőttük és meghallgathatják külföldön tanulói diákok élménybeszámolóit. Az álláskeresők a Növekedési Teraszon, a CV-Ambulancián kérhetnek tanácsot a HR-esektől, részt vehetnek az Interjú Shown és gyakornoki pozíciót nyerhetnek az ország vezető vállalatainál. Az EU2020 sátorban az érdeklődők az innovatív unió legfőbb kezdeményezéseibe nyerhetnek betekintést.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!