Megnyílt az első Hay Fesztivál Budapesten

2012. május 04. 12:58

Bob Geldof ír rockzenész jelenlétében kezdődött el pénteken az első budapesti Hay Fesztivál. Az irodalmi és művészeti programsorozatnak több más világhírű alkotó is a vendége lesz.

2012. május 04. 12:58

Bob Geldof jelenlétében kezdődött el pénteken az első budapesti Hay Fesztivál. Az irodalmi és művészeti programsorozatnak az ír rockzenész, politikai aktivista mellett vendége több más világhírű alkotó is.

A Hay Fesztivál csodálatos lehetőség arra, hogy a közönség találkozzon művészekkel, írókkal – hangsúlyozta a megnyitón Bob Geldof, leszögezve, hogy a világot a művészek gondolatai viszik előbbre.

Dóka Tibor, a Hungarofest Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: a kétnapos fesztivál „pilot” rendezvénynek tekinthető, reményeik szerint a következő években több napig tart majd Budapesten a programsorozat, és magyar írók is bemutatkozhatnak a világ 15 nagyvárosában rendezett Hay Fesztiválokon. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!