Woody Allen nem áll le

2012. május 03. 10:46

A fáradhatatlan rendező To Rome with Love című, legújabb filmje áprilisban debütált Olaszországban, ám Woody Allen már a következő dobására készül. Nyáron készülő új mozijának sztárja Sally Hawkins lesz.

2012. május 03. 10:46

Sally Hawkins lesz Woody Allen nyáron készülő új filmjének sztárja. A színésznő korában már játszott egy kis szerepet a rendező Kasszandra álma című alkotásában. Hawkins a 2007-ben bemutatott Hajrá, boldogság! című vígjátékkal alapozta meg nemzetközi hírnevét: alakításáért Berlinben Ezüst Medvét kapott és a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók Golden Globe-díját is elnyerte.
 
A Variety című szaklap szerint a színésznő hullámzó kedélyű neurotikust fog játszani Woody Allen új filmjében, amelynek zöme San Franciscóban készül. Allen Cate Blanchett-et is szeretné megnyerni az új film számára Hawkins mellé. A szereposztásban emlegetik Bradley Coopert is. Woody Allen To Rome with Love című filmje áprilisban debütált Olaszországban Alec Baldwin, Penélope Cruz és Roberto Benigni főszereplésével. Az amerikai premier június 22-én lesz.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!