Borsod szerdától fesztiválozik

2012. június 13. 10:36

Tizenkét nap alatt 15 település 21 helyszínén csaknem félszáz program várja mindazokat, akik a szerdán kezdődő Borsodi Művészeti Fesztiválra ellátogatnak.

2012. június 13. 10:36

Tizenkét nap alatt 15 település 21 helyszínén csaknem félszáz program várja mindazokat, akik a szerdán kezdődő Borsodi Művészeti Fesztiválra ellátogatnak. A fesztivált tizenkettedik alkalommal rendezik meg. A fesztivál helyszíneit idén is kastélyok, templomok, kiállító- és színháztermek, valamint a természeti környezet adja. A programok között lesznek könnyű- és komolyzenei koncertek, gyerekelőadások, kiállítások, bormustra, fellép Péterfy Bori, Halász Judit, a Magna Cum Laude, Sebestyén Márta, a Ghymes, valamint a Benkó Dixieland Band.

Az észak-borsodi város mellé kilenc önkormányzat - Bánhorváti, Berente, Dédestapolcsány, Dubicsány, Edelény, Múcsony, Sajókaza, Sajószentpéter, Szendrő -, illetve annak intézménye, egyesülete szegődött társrendezőként a programokhoz.
   

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!