Avicii és a szex volt az elsődleges a Soundon

2012. július 21. 10:59

Déltől ittak a fiatalok a Balaton Soundon, elsődleges céljuk pedig az volt, hogy minél többet szexeljenek a legjobb csajokkal – derült ki az Y Diagnózis videójából.

2012. július 21. 10:59

Bulizni és csajozni mentek a Balaton Soundra azok a fiatalok, akiket az Y Diagnózis stábja a második nap megkérdezett. A fesztiválon forgatott sorozat első részéből az is kiderült: az alacsony vízszint ellenére nem lehetett jegy nélkül beúszni a területre.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. július 23. 13:15
Lobenwein Norbert teljesíti a Cion bölcsinek jegyzőkönyve alapján felvázolt tervek megvalósítását: terjeszteni kell a fiatalok körében az alkoholt, a drogokat, hogy függőké váljanak és ennek csalétke a szexdivat. Aki a szexet netántán mellőzi, az nem ér semmit. Az a lány, aki még mindig szűz, azért az, mert biztos nem kellett senkinek.....stb. A zsidók mindenáron a nem-zsidók romlását akarják. És kik voltak az őrzővédők? az Inkal. Szegény, tudatlan fiatalok! Ime: széles út vezet a Pokolba, amely még zsidó "jóindulattal" is ki van kövezve. Drog+alkohol+szex. És mind ez karnyújtásnyira! Folytatása következik: Sziget (vagy helyesebben Zsiget?)
durrbele
2012. július 23. 11:59
Ezt kell nyújtani a jövő nemzedékének.Cigi drog,pia,pina!Hülyéket a legegyszerübb kormányozni.Ezekre meg szivesen költenek.Tudják ezt jól akik ebből élnek.
krisztoforo48
2012. július 23. 11:59
Akkoriban nem volt hetekig tartó,ellenőrizetlen orgia,ahol a drogtól kezdve a bűnözésig minden jelen volt!
OrangeOrder
2012. július 23. 11:59
Istenem, ennyire ne legyetek hülyék. Egy 80-as évekbeli Edda-koncert kapcsán ugyanilyen szar kommentárokat hallhattunk a "békés polgároktól" :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!