Nézőcsúccsal zárt a Campus

2012. július 30. 12:57

Minden nap nézőcsúcsot hozott a debreceni Campus Fesztivál. A legtöbben, 14 ezren a Tankcsapda péntek esti koncertjén voltak.

2012. július 30. 12:57

Minden nap nézőcsúcsot hozott a vasárnap zárult debreceni Campus Fesztivál. A rendezvény a tavalyi ötvenezres látogatottságot is felülmúlta. Bakó Csaba sajtófőnök közlése szerint a legtöbben, 14 ezren a Tankcsapda péntek esti koncertjén voltak. Szerdán, a rendezvény nulladik napján a zuhogó eső ellenére is megtöltötte a színpadnak helyet adó sátrat az Anna and the Barbies és az Ocho Macho, ahogyan csütörtökön a kanadai The Real McKenzies, pénteken a Depresszió, Ganxsta Zolee és a Kartel, szombaton pedig a prágai N.O.H.A. is telt ház előtt lépett fel.

 
A nagyszínpadon hatalmas tömeg követte figyelemmel a Péterfy Bori & Love Band, a Quimby, a Magna Cum Laude és a Republic fellépéseit is, a Tankcsapda és az Apocalyptica koncertjére pedig minden korábbinál többen zsúfolódtak be a bontás előtt álló Nagyerdei Stadionba – tapasztalta az MTI tudósítója. Bakó Csaba elmondta: a fesztivál utáni takarítás, a Nagyerdő rendbetétele várhatóan egy hetet vesz igénybe. A sajtófőnök későbbre ígért tájékoztatást arról, hogy a stadion átépítése miatt jövőre hol rendezik meg a Campus Fesztivált.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!