Minden engedélyt megkapott a Sziget

2012. augusztus 03. 15:07

Megkapta a Sziget fesztivál a rendezvény megtartására vonatkozó engedélyt a XI. kerület jegyzőjétől, Horti Istvántól, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. teljesítette a szigorú jogszabályi előírásokat – közölte Milassin Levente, Újbuda Önkormányzatának kommunikációs vezetője pénteken.

2012. augusztus 03. 15:07

A fővárosi kormányhivatal tavaly döntött arról, hogy a rendezvény engedélyeztetésével kapcsolatos eljárásokat a XI. kerület folytassa le, miután a területileg illetékes III. kerületnél összeférhetetlenséget állapított meg. „Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata jegyzője kiadta a rendezvény megtartási engedélyt a Sziget Fesztiválra. Az engedély értelmében augusztus 5-13. között a Hajógyári-szigeten úgynevezett alkalmi zenés rendezvény tartható meg” – szerepel a közleményben.

„A szervező és az érintett hatóságok szoros együttműködésére van szükség ahhoz, hogy egy olyan, nagy területen megrendezett, nagy létszámú rendezvényen, mint a Sziget fesztivál a rendelkezésre álló szűk határidőn belül minden szükséges vizsgálat lefolytatható legyen” – hangsúlyozta Horti István, kerületi jegyző. Hozzátette: az önkormányzat nem kezelte kiemelt ügyfélként a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft.-t, ám mindent megtett annak érdekében, hogy a rá vonatkozó határidőket maradéktalanul betartsa.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!