Egységes logója lett Egernek

2012. november 07. 10:48

Jól csengő márkanévvé szeretné fejleszteni Eger nevét a helyi önkormányzat, amelyhez jó alap lehet a történelmi és épített örökség, valamint az egri szőlő és bor.

2012. november 07. 10:48

Az egri városvezetés egyik feladata, hogy az önkormányzat és a város cégei, intézményei egységes elvek mentén, tudatosan, összefogottan, egymást erősítve tevékenykedjenek a városért. Fontos, hogy mindez külső jegyekben is megmutatkozzon, ezért készült el a város egységes arculata – áll az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Mindennek keretében a tipizált Eger felirat, a Te történeted szlogen, a bástya motívum, illetve a város kék és arany színe jelenik meg a plakátokon, hirdetéseken, megállító táblákon, a hivatalos levelek fejlécén. A márkaépítés fontos eszköze az az új belvárosi ajándékbolt is, ahol az új arculati elemekkel ellátott, minőségi, javarészt helyi termelőktől származó termékeket árusítanak, nem csak turistáknak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vero1_
2012. november 13. 18:12
mintha az egri dohánygyár valamely termékét reklámozná. mennyire izzadságszagú; egri csillag, a te történeted. talán a szépasszonyvölgyben kellene minőségi bort kínálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!