Idén ingyen mehetnek a kecskemétiek a Hegyaljára

2013. január 29. 16:59

Kecskemét és négy határon túli település lakói számára ingyenes lesz idén a Hegyalja Fesztivál látogatása. A szervezők célja a hagyományteremtés.

2013. január 29. 16:59

Kecskemét mellett egy-egy szerb, román, ukrán és szlovák városból érkező látogatók számára lesz ingyenes idén a Hegyalja Fesztivál – írja a Shock! Magazin. Tavaly már felkínálták ugyanezt a lehetőséget a szervezők Pécs és Kassa lakóinak: az Európa 2010-es és 2013-as Kulturális Fővárosából érkezők a belépőjegy árának kifizetése nélkül vehettek részt a négy napos fesztiválon.

A Hegyalja kedvelői maguk szavazhatnak arról, mely határon túli település lakói számára járjon az ingyenjegy: Szlovákiából Eperjes, Dunaszerdahely és Révkomárom, Ukrajnából Ungvár, Munkács és Beregszász, Romániából Nagyvárad, Székelyudvarhely és Szatmárnémeti, Szerbiából pedig Szabadka, Ada és Zenta vannak versenyben. A Hegyalja Facebook-oldalán lehet ezekre szavazni február negyedikéig bezárólag.

A tokaj-rakamazi fesztiválon fellép idén többek között a stoner zenében nyomuló Down, a punk–rockot játszó Anti-Flag, a reggae-metálos Skindred és az egykori techno-szupersztár Scooter is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!