Hátrányos helyzetű gyermekekért zenélnek a Gödörben

2013. február 26. 11:59

A Hangra banda! elnevezésű jótékonysági fesztiválon fellép a Balkán Fanatik, a Copy Con Sound System, Kardos-Horváth János és a Kákettők, valamint a Malacka, a Tahó 2.0, a Retro School band, a Crescendo, a Daylight Soundcraft és DJ Dominique.

2013. február 26. 11:59

Népszerű hazai underground és rockzenei együttesek lépnek fel március 9-én a budapesti Gödör Klubban, hogy jótékonysági koncerttel segítsék a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok nyári táboroztatását. A Hangra banda! elnevezésű jótékonysági fesztiválon fellép a Balkán Fanatik, a Copy Con Sound System, Kardos-Horváth János és a Kákettők, valamint a Malacka, a Tahó 2.0, a Retro School band, a Crescendo, a Daylight Soundcraft és DJ Dominique – közölték a szervezők az MTI-vel.

A gyerekeket délelőtt tíz órától arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, drámajáték, mesesarok, bábozás, kincskereső ügyességi akadálypálya és tombola várja, emellett a Hahó együttes, majd a verseket megzenésítő Miújság? együttes koncertje színesíti a programokat. A civil börzén az érdeklődők alapítványok, egyesületek és önkéntes szervezetek – egyebek mellett a Gyermekvilág-Ágyszínház Alapítvány és a táboroztatással foglalkozó KÖSZI Egyesület – tevékenységét ismerhetik meg, bemutatkoznak a vizslamentők és a REX Kutyaotthon Alapítvány.

A szombati esemény szervezője a Szívvel-Lélekkel Alapítvány, amely a KÖSZI Egyesületet támogatja. A szombati koncert bevételét rászoruló gyerekek és fiatalok táboroztatására fordítják a szervezők.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!