Az észtek metállal neveznek az Eurovízióra

2013. március 04. 13:15

Míg Magyarországról a szerelmes-minimalista ByeAlex indulhat az Eurovíziós Dalfesztiválon, addig az észtek egy őrült, teátrális metál-show-val készülnek a megmérettetésre.

2013. március 04. 13:15

A nevével Micimackóra utaló Winny Puhh egy észt punk/metal zenekar, mely leginkább őrült, kosztümös metálperformanszairól volt eddig ismert. Ugyanakkor az általuk választott dal sem éppen egy Kedvesem-féle szerelmes ballada: a Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti inkább a zúzósabb zenék kedvelői körében lehet népszerű.

A döntőre ugyanakkor nem ők jutnak ki, hanem várhatóan Birgit Õigemeel az Et uus saaks alguse című dalával.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabo.renata
2013. március 05. 18:53
Nem az a baj ezzel hogy ilyen "idióta", hanem hogy primitív. A Rammstein sem épelméjű csak az professzionális, amíg ezt bármelyik gimis metálcsapat eljátssza akinek kétszer volt a kezében gitár.
Nannyó
2013. március 05. 18:53
A mi sztk-szemüveges filozófusunk sikert fog aratni oszt'jónapot! :))) Az óvodában nagyon nagy sikere van a dalának. Jobb zenei ízlésű felnőtt meg csak röhögi... Namellesleg, ez a csörömpölés sem metál. :)))
jakatta
2013. március 05. 09:33
Hát ezt eltávolították... de lehet hogy ezzel is lehetett volna nevezni. :-) http://youtu.be/xF8c0-t9_IU
Akitlosz
2013. március 04. 21:47
Ez punk. Aki címet adta nem ismeri eléggé a zenei stílusokat. Ez egyértelműen punk zene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!