Újra Pest-Buda non-stop Sportfesztivál

2013. március 26. 09:51

Tíz év szünet után április 26. és 28. között ismét megrendezik a Pest-Buda non-stop Sportfesztivált, amelyen a főváros két fele verseng egymással.

2013. március 26. 09:51

A 2001 és 2002 után harmadik alkalommal sorra kerülő szabadidős sportesemény elsődleges célja – a szervezők tájékoztatása szerint –, hogy hagyományt teremtsen a városrészek egymás elleni sportvetélkedése kapcsán. Az első két fesztiválon több mint tízezer fővárosi lakos vett részt.

 
Az egyes versenyekre egy csapat, illetve versenyző Pest vagy Buda együttesében nevezhet lakhelye, illetve a képviselt intézmény, szervezet, cég székhelyének elhelyezkedése szerint. Az egyes csapatok, valamint egyéni versenyzők városrészüket képviselik, s elért eredményeik annak pontjait/góljait gyarapítják, ez alapján 2013. április 28-án 18.00 órára eldől, hogy Pest vagy Buda a sportosabb városrész. A városrészek versengése mellett az egyéni és a csapat eredményeket is értékelik minden meghirdetett versenyszámban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!