Ákos turnéra indul áprilisban

2013. április 08. 12:29

Veled utazom címmel új maxit jelentetett meg Ákos. Az énekes, akinek kiadványa nyolc változatban tartalmazza a dalt, hamarosan nyolcállomásos turnéra indul, ősszel pedig a Művészetek Palotájában lép fel.

2013. április 08. 12:29

Ákos hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy április 24-én indul a 2084 című turné, amely a tavaly kiadott albumra épülő és 2012-ben néhányszor már előadott szintis műsor hangvételét viszi tovább. Az első állomás a Pécsi Egyetemi Napokon lesz, de a zenész fellép Londonban és Brüsszelben is.

Az énekes dalszerzőnek húsz évvel ezelőtt, 1993-ban jelent meg első szólólemeze Karcolatok címmel. Az évforduló alkalmából Ákos és csapata akusztikus változatban fogja előadni a régi anyagot, november 16-án és 17-én a Művészetek Palotájában, majd ősszel a debreceni Kölcsey Központban is lesz előadás.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!