Déja Vu fesztivál a retró jegyében

2013. április 05. 14:19

A retró jegyében a nyolcvanas-kilencvenes sztárjai, köztük az Alphaville, Thomas Anders, a Culture Beat, az Első Emelet, Balázs Fecó, Somló Tamás és Horváth Charlie fog koncertet adni.

2013. április 05. 14:19

Déja Vu néven új zenei fesztivált rendeznek június 13. és 15. között Szegeden.  A fesztivál helyszíne a szegedi Etelka sor, az első napon, június 13-án csütörtökön a Forever Young című dallal világsikert elért német Alphaville, Balázs Fecó, Horváth Charlie és Somló Tamás lép fel - derül ki az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményből. Másnap, június 14-én az egykori Modern Talking énekese, a szintén német Thomas Anders lesz a fő attrakció zenekarával; a hazai előadók közül ezen a napon az Exotic egykori frontembere, Sipos F. Tamás áll a mikrofon mögé, őt Zoltán Erika, majd az Első Emelet követi a színpadon.

A zárónapon az olasz dj és lemezproducer, Gigi D'Agostino szórakoztatja a közönséget, szintén akkor ad koncertet a több mint tízmillió lemezt eladott Culture Beat, a Mr. Vain című sláger előadója. A hazaiak közül Dr. Love, az UFO, valamint a Hip Hop Boyz szerepel még a Déja Vu fesztiválon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!